Big Mac Pistolet
Ingredienten
Pistolet
- 300 gram rundergehakt
 - 3 afbak pistolets
 - 3 blaadjes sla
 - 3 plakken cheddar
 - 2 augurken
 - Peper
 - Zout
 
Saus
- 3 eetlepels mayonaise
 - 2 eetlepels piccalilly
 - 2 eetlepels tomatenketchup
 - 1 snuf Hot en Spicy kruidenmix
 - 1 theelepel natuurazijn
 - 1 theelepel suiker
 - Halve rode ui (fijn gesnipperd)
 - Halve theelepel zout
 
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden en zet een bakplaat met bakpapier klaar.
 - Meng alle ingrediënten voor de Big Mac Saus in een schaaltje.
 - Pluk de sla en was het in water.
 - Snij de augurk in plakjes.
 - Bekruid het gehakt met peper en zout.
 - Snij de pistolet doormidden.
 - Beleg de pistolet met het gehakt. Het mag tot op de randen toe, want het gehakt zal krimpen.
 - Bak de pistolet met het gehakt voor 15 minuten in de oven.
 - Beleg de pistolet met de Big Mac saus, augurk en sla.
 - Geniet!