
Big Mac Pistolet
Ingredienten
Pistolet
- 300 gram rundergehakt
- 3 afbak pistolets
- 3 blaadjes sla
- 3 plakken cheddar
- 2 augurken
- Peper
- Zout
Saus
- 3 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels piccalilly
- 2 eetlepels tomatenketchup
- 1 snuf Hot en Spicy kruidenmix
- 1 theelepel natuurazijn
- 1 theelepel suiker
- Halve rode ui (fijn gesnipperd)
- Halve theelepel zout
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden en zet een bakplaat met bakpapier klaar.
- Meng alle ingrediënten voor de Big Mac Saus in een schaaltje.
- Pluk de sla en was het in water.
- Snij de augurk in plakjes.
- Bekruid het gehakt met peper en zout.
- Snij de pistolet doormidden.
- Beleg de pistolet met het gehakt. Het mag tot op de randen toe, want het gehakt zal krimpen.
- Bak de pistolet met het gehakt voor 15 minuten in de oven.
- Beleg de pistolet met de Big Mac saus, augurk en sla.
- Geniet!