Basisrecept voor klassieke gevulde eieren

Klassieke gevulde eieren

Ingrediënten voor 4 personen

  1. 8 Middelgrote eieren
  2. 3 eetlepers mayonaise
  3. 1 theelepel kerriepoeder
  4. 1/2 eetlepel dijonmosterd

Bereiding

  1. Breng een pan met ruim water aan de kook.
  2. Kook de eieren in 8 minuten hard.
  3. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water
  4. Pel het ei.
  5. Halveer het ei in de lengte.
  6. Haal met een theelepel het eigeel eruit en doe het in een kom.
  7. Prak het eigeel met een vork.
  8. Meng de mayonaise, kerriepoeder en mosterd erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  9. Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de eihelften mee.
  10. Bestrooi met de tuinkers.
  11. Smullen maar!