Italiaanse nacho’s
Ingredienten voor 4 personen
- 200 gram tortillachips
 - 150 gram tomatenblokjes
 - 100 gram geraspte mozzarella
 - 50 gram geraspte parmezaanse kaas
 - 10 plakjes salami
 - 10 cherrytomaten
 - 1 teen knoflook
 - 1 theelepel Italiaanse kruiden
 - verse basilicum
 - zout en peper
 
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
 - Snijd de tomaten in tweeën en de salami in stukjes.
 - Doe een scheutje olijfolie in een pan en fruit de knoflook aan.
 - Voeg na een minuut de tomatenblokjes toe, samen met de Italiaanse kruiden en een snuf zout en peper. Roer even door en verwarm kort.
 - Doe ondertussen de helft van de chips in een ovenschaal of verdeel ze allemaal over een bakplaat.
 - Meng de mozzarella en parmezaanse kaas door elkaar.
 - Schep de helft van de tomatenblokjes over de chips, samen met de helft van de kaas, stukjes salami en wat gehalveerde cherrytomaatjes.
 - Verdeel de rest van de chips over de schaal, de tomatenblokjes, de rest van de kaas, salami en nog wat gehalveerde cherry tomaatjes.
 - Bak de chips 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
 - Smullen maar!