Gevuld Turks brood

Ingrediënten

300 gram kipgehakt gekruid
600 gram Italiaanse roerbakgroente
1Turks brood
130 gram Mutti le verdurine in tube
150 gram geraspte cheddar
 
  1. Verhit een hapjespan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak het kipgehakt 4 min. op middelhoog vuur.

  2.  Voeg de roerbakgroente toe en bak 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  4. Snijd het brood in de lengte doormidden.

  5. Bestrijk de snijkanten met de tomaten-groentepuree. Leg de onderste helft op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met de kaas.

  6. Verdeel het kip-groentemengsel erover en bestrooi met de rest van de kaas.

  7. Dek af met de rest van het brood en druk licht aan.

  8. Bak het brood in het midden van de oven in ca. 10 min. goudgeel en knapperig.

  9. Leg op een serveerplank, snijd in punten en serveer direct.