
Gevuld Turks brood
Ingrediënten
300 gram kipgehakt gekruid
600 gram Italiaanse roerbakgroente
1Turks brood
130 gram Mutti le verdurine in tube
150 gram geraspte cheddar
-
Verhit een hapjespan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak het kipgehakt 4 min. op middelhoog vuur.
-
Voeg de roerbakgroente toe en bak 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snijd het brood in de lengte doormidden.
-
Bestrijk de snijkanten met de tomaten-groentepuree. Leg de onderste helft op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met de kaas.
-
Verdeel het kip-groentemengsel erover en bestrooi met de rest van de kaas.
-
Dek af met de rest van het brood en druk licht aan.
-
Bak het brood in het midden van de oven in ca. 10 min. goudgeel en knapperig.
-
Leg op een serveerplank, snijd in punten en serveer direct.