Lunch wraps

Lunch wraps

Ingredienten voor 3 stuks

  • 3 middelgrote wraps
  • 1 avocado
  • 2 stuks gegrilde paprika
  • 3 handjes sla
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 3 eetlepels Parmezaanse kaas
  • 1 eetlep citroensap
  • Snufje peper en zout

Bereiding

  1. Verwarm een koekenpan zonder olie of boter. Leg de wraps hier kort in zodat ze een beetje bruin kleuren.
  2. Haal de schil van de avocado af.
  3. Snij de avocado door midden en haal de pitjes weg.
  4. Prak het vruchtvlees fijn.
  5. Voeg de citroensap toe met een snuf peper en zout.
  6. Pak een wrap en smeer een deel met de puree die je nu hebt.
  7. Snij de gegrilde paprikas in reepjes en verdeel ze over de wrap.
  8. Doe sla over de wrap.
  9. Voeg geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas toe.
  10. Rol de wrap op en plak hem dicht met avocado.
  11. Smullen maar!