
Tonijnwraps met cheddar
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 2 rode uien
- 2 paprika’s
- 140 gr maïs
- 320 gr tonijn (op water)
- Mespuntje chilipoeder
- 80 gr tomatenketchup
- 120 gr geraspte cheddar
- 8 wraps (40 gr per stuk)
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de ui in halve ringen. Verhit een scheutje olie en fruit de ui aan op middelhoog vuur.
- Snijd de paprika in blokjes en bak even mee.
- Laat de maïs en tonijn uitlekken en voeg toe.
- Maak het geheel op smaak met de chilipoeder en roer de ketchup erdoor.
- Verdeel het groente-tonijnmengsel over het midden van de wraps.
- Verdeel hierover heen de cheddar.
- Rol de wraps op en zet ze eventueel vast met een cocktailprikker.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de wraps erop. Zet voor ongeveer 5 minuten in de oven.
Tips en tricks
- Wanneer je een blikje tonijn (op water) laat uitlekken houd je ongeveer 110 gram tonijn over.
- De tonijn kan je in dit recept ook heel goed vervangen door kip.
- Je kunt de wraps ook bereiden in een contactgrill. Ze zijn dan klaar wanneer de wraps krokant zijn.