Tonijnwraps met cheddar

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 2 rode uien
  • 2 paprika’s
  • 140 gr maïs
  • 320 gr tonijn (op water)
  • Mespuntje chilipoeder
  • 80 gr tomatenketchup
  • 120 gr geraspte cheddar
  • 8 wraps (40 gr per stuk)

Bereiding

  1.  Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de ui in halve ringen. Verhit een scheutje olie en fruit de ui aan op middelhoog vuur.
  3. Snijd de paprika in blokjes en bak even mee.
  4. Laat de maïs en tonijn uitlekken en voeg toe.
  5. Maak het geheel op smaak met de chilipoeder en roer de ketchup erdoor.
  6. Verdeel het groente-tonijnmengsel over het midden van de wraps.
  7. Verdeel hierover heen de cheddar.
  8. Rol de wraps op en zet ze eventueel vast met een cocktailprikker.
  9. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de wraps erop. Zet voor ongeveer 5 minuten in de oven.

Tips en tricks

  •  Wanneer je een blikje tonijn (op water) laat uitlekken houd je ongeveer 110 gram tonijn over.
  • De tonijn kan je in dit recept ook heel goed vervangen door kip.
  • Je kunt de wraps ook bereiden in een contactgrill. Ze zijn dan klaar wanneer de wraps krokant zijn.